Changes

VOOR EEN PRACHTIGE COUPE EN EEN GLIMLACH OP UW GEZICHT

jeanineWat voor mij startte als een ambitieuze droom, is een magische werkelijkheid geworden.

Op zaterdag 14 februari 2015 heeft Changes Brasschaat zijn deuren geopend. In navolging van het succes van het eerste Changes Inspired by Glenn salon in Kontich, is er nu een tweede salon bij u in de buurt! Today we are still going strong.Volgens de gekende Changesfilosofie kan u ook in Brasschaat heerlijk in de watten gelegd worden. Bij Changes is elk kappersbezoek een ware belevenis, waarbij u steeds kan rekenen op een warm onthaal, leuke verrassingen en een service van absolute topkwaliteit.

Als echte pioniers in de kappersbranche kan u bij ons steeds weer rekenen op een team van professionals die
u bijstaan met raad en daad, u op de hoogte brengen van de nieuwste trends en er voor zorgen dat u telkens weer die knappe metamorfose krijgt die u verwacht. Een echt Changes-salon? Dat bruist van de gezellige bedrijvigheid! Ook in de zaak hebben we, make-up adviesdagen en speciale koopavonden die worden georganiseerd, om u elke keer net dat tikkeltje meer te bieden.

Om uw haren nog meer te laten stralen, hebben we de keuze gemaakt te werken met de exclusieve haarverzorgingslijn & uitmuntende kleuren van KEVIN.MURPHY , AMERICAN CREW. Deze producten zitten boordevol natuurlijke ingrediënten die het haar voeden en sterker maken. Gebaseerd op dezelfde filosofie als skincare worden de producten samengesteld met het beste wat de natuur te bieden heeft. Vitamines, anti-oxidanten en hoge concentraties aan zuivere essentiële oliën, vormen de basis voor alle haarkleuren en producten van KEVIN.MURPHY.

In de gehele lijn zijn geen parabenen & sulfaten terug te vinden, deze kunnen de gezondheid en het milieu schade toebrengen en worden door natuurlijk ingrediënten vervangen. Daarenboven zijn de COLOR.ME kleuren van  KEVIN.MURPHY  ammoniak– en PPD vrij en wordt gebruik gemaakt van de revolutionaire molecular-couple technology, die schitterende kleurresultaten garandeert! KEVIN.MURPHY is het favoriete topmerk van hollywood- sterren als Heidi Klum, Blake Lively, Cate Blanchett, Kylie Minogue, Naomi Watts, Enrique Iglesias en vele anderen…. We zijn er van overtuigd dat u net als wij, onmiddellijk fan wordt van onze nieuwe haarverzorgingslijn.

Om van Changes in Brasschaat een even groot succes te maken als het eerste salon in Kontich werk ik samen met een fantastisch team, Yentl Bastaens, Nenah Verspreet  en Jeanine Kubiak. Want waar het bij Changes nog het meest om draait? U! Dankzij ons professioneel advies en kennis van de laatste trends & mode, stapt u steeds goedgemutst en fraai gekapt buiten!

U merkt het Changes Inspired by Glenn is geen holle slogan, maar een hommage aan dé man die bij mij het vuur voor het kappersvak aan- wakkerde. Check onze nieuw openingsuren, kom langs liefst op afspraak, geniet en ontdek! Changes ontpopt zich vast in no-time tot uw vertrouwde en favoriete kapsalon!

 

clock

HOURS

maandag: GESLOTEN
dinsdag: 9u00 – 18u00 *
woensdag: 9u00 – 18u00 *
donderdag: 11u00 – 20u00 *
vrijdag: 9u00 – 18u00 *
zaterdag: 8u00 – 14u00 *

*alle dagen op afspraak

 

Maak een afspraak

GOLDEN TICKET

GOLDEN TICKET

Als u zich registreert bij Changes, ontvangt u een Golden Ticket dat u kan gebruiken bij uw volgende bezoek.

Vanaf 30€: ontvang 5€ korting
Vanaf 50€: ontvang 10€ korting
Vanaf 100€: ontvang 20€ korting
  • Algemene voorwaarden

    • 1. Slechts 1 Golden ticket per persoon.
    • 2. De Golden tickets zijn niet cumuleerbaar.